091129

Idag har hag spelat Fotboll för kankse sista gången, iaf som de ser ut för tillfället, nu ska jag sattsa på handbollen och lägga fotbollen åt sidan ^^ men de va väldigt kul att spela fotboll iaf, mitt lag kom 4 i sportcentrum-cup :)

Jag måste passa på att säga grattis till min underbara lillasyster som fyllde år igår! <33
nu ska jag kolla på tv så de blev bara ett kort inlägg idag (a) hehe



jag avslutar som jelena brukar göra ;O

Kramkalas

helgen,

Helgen har varit kanon mys! I fredags så fick jag dock inte gå till praktiken för pappa tyckte at jag hostade för mycket -.- men jag hade de mysigt hemma framför tv med massa avsnit "how i met your mother" (Y) sen på kvällen va jag på på bio med Jelena, Sofia, Antonia och Emma, "New moon" Den va grymt bra och tummen upp för den! sen åkte jag hem och mös med familjen, hela familjen för Catrin har varit hemma över helgen :D sen gick jag och la mig och på lördagen så kom Sebbe hit! :D vid 3 tiden så åkte mamma, pappa, julia och catrin till vaxholm för att häsla på våra kompisar där så jag och sebba va ensamma hemma, vi åt pizza och kollade på film, "Van helsing" de va läsligt ;O hihi. Sen idag har jag inte gjort alls mycket jag och sebbe vaknade vid halv 10 gick upp och åt frukost sen åkte vi in till norrtälje för att kolla på handboll, ceras 92-94 spelade när vi kom, de va kul att kolla på sitt gammla lag, tyvär så förlorade dom "/ med jag tycker att dom va duktiga :) sen så spelade min lillasyrras lag mot spånga och ceres utklassade motståndet totalt ^^, sen åkte vi hem för att äta middag och säga hej då till Catta som för en stund sen åkte tillbaka till linköping.

Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska snart sätta mig framför tvn och kolla på "gossip girl" (y) och sen blir det "vem kan slå filip och fredrik", men innan dess ska jag hinna städa lite på mitt rum så nu avsutar jag detta inlägg och de gör jag med en väldigt fin låt......

1-2-1-2-3-4
Give me more loving than I’ve ever had
Make me feel better when I’m feeling sad
Tell me I’m special even though I know I’m not
Make me feel good when I hurt so bad
Barely getting mad, I’m so glad I found you, I love being around you,

You make it easy
Its as easy as 1-2-1-2-3-4
There’s only one thing ,To Do ,Three words, For you
(I love you) I love you
There’s only one way to say,Those three words
That’s what I’ll do, I love you) I love you

Give me more loving from the very start
Piece me back together when I fall apart
Tell me things you never even tell your closest friends
Make me feel good when I hurt so bad
You’re the best that I’ve had, And I’m so glad I found you,I love being around you

You make it easy
It’s easy as 1-2-1-2-3-4
There’s only one thing, To Do, Three words, For you
(I love you) I love you
There’s only one way to say those three words
That’s what I’ll do, (I love you) I love you
(I love you) I love you

You make it easy
It’s easy as 1 2 1 2 3 4
There’s only one thing, To Do, Three words, For you
(I love you) I love you
There’s only one way to say those three words
That’s what I’ll do(I love you) I love you
(I love you) I love you
1-2-3-4


Franska<3

Vous et moi pour toujours!
Vous êtes le meilleur!
Vous avez de beaux yeux!


Dagens dråg! (y)


Tråk!

Bara för att jag har ligger hemma sjuk och har tråkigt!!!! snodde testet av marika för jag har inget roligare att göra (a) ;*

Ärlighet

Ditt äldsta hångel: -90
Vad tycker du om kärlek? Mycket bra
När kramade du någon sist? igår
Har du svårt för att bli kär? nja... (a)
När kysste du någon sist? i lördags
Är du singel? Nej :)
När fick senast en komplimang? igår? ^^

Har du någonsin

Hånglat med någon riktigt ful? nej de tror jag inte iaf ^^
Hånglat med fler än 50 personer? Nej XD
Hånglat med fler än 2 personer på en kväll? nix :)
Gjort något riktigt dumt? ojoj jaa ;(
Gjort något du verkligen ångrar? joo..
Varit nykter på nyårsafton? haha jaa :)
Åkt ambulans? Nej (Y)
Gjort något olagligt? jaa XD
Sagt jag älskar dig och menat det? Jaa :)
Tar du droger? Hell NO!!
Vilka kläder sover du i? Tshirt och shorts ^^hihih
Är du ensam nu? japp

Senaste personen som

Sov i din säng? jag :P
Såg dig gråta? mamma ^^
Fick dig att gråta? vet ej ?:S
Du gick på bio med? Sebbe :)

De senaste 48 timmarna har du

Gråtit? Ja.
Kramat någon? jaa
Pussat någon? nepp
Köpt någonting? Noo
Sjungit? JAA :D
Saknat någon? Jaa, mycket!!

På Fredag!! (Y)


MEN host!

HOST HOST OCH HOST!! ska jag någonsin sluta hosta, fan jag tror jag dör snart! hatar att vara sjuk.... fast jag är inte riktigt sjuk antar jag för jag har ju varit på praktiken 2 dar nu, fast jag har ju inte varit helt pigg heller...... SUCK!  Och juste jag harbörjat praktiken! :D åhhh jag ÄLSKART!! alla barn är så himmla mysiga!! :D  Och så måste jag passa på att säga till alla att jag kommer ju inte kunna smsa något om dagarna, bara så ni vet ifall jag är seg på att svara eller så :)

och nu måste jag avsluta detta korta inlägg för jag ska se på tv (Y)
så puss på er alla!


tisdag 10 november

Idag har varit seg dag -.-  frörst typ världens längsta lektion på morgonen då vi gick igenom sekretessen och tystnadsplikten inför praktiken och sen åt vi världens äckligaste lunch :O någon muppig patsta med äcklig skinksås...... sen va de naturkunskaps prov och de hade jag faktiskt pluggat på så de känndes jätte bra men direkt efter de så hade vi ett läxförhör på EU i samhällskunskapen och de hade jag dock inte pluggat på så de gick mindre bra (A) sen satt jag och jelena kvar i skolan och skrev på våran engelska tidnig (Y) den kommer att bli underbra :D och nu sitter jag här och skriver lyssnar på musik och har en sprängande huvudvärk -.- suck på de tycker jag!!!!

Men nu ska jag kolla på Ugly Betty (Y) Hell Yeah!!! :D Älskart!!

Pusskalas


Vaccinet

Då har man tagit vaccinet mot den nya influensan nu då :O tog den i lördags hade feber i söndagt och har fortfarande jätte ont i min arm :O men jag överlevde iaf de är ju la great ;P

Leater lovers ;*
//LE

091104

jag överlevde idag igen :O men ja lovar att jag kommer snart dö om jag ska behöva gå själv från vägen upp till huset för jag är serriöst sjukligt mörkrädd :O jag hade panik hela vägen upp till huset idag och mitt hjärta slog 10000000000 gånger snabbare en vad de brukar :O men idag va jag ändå smart och hade med mig en ficklampa och då tänker ni säkert att "men åh då är de ju ingn fara :)" men jag ska vra ärlig och assa ljuset från ficklampan gjorde mig bara ännu räddare....... jag vet inte vad de är men de är något speciellt med ljuset från en ficklampa när man går ute, och inte nog med att ljuset är lite kusligt så blårer de ju nu på hösten och gud så de prasslar och låter från skogen, alla träd som vajar och alla löv som flyger runt :O ´JAA jag är kanske töntig men asså jag är sjukt mörkrädd och hedan efter ska jag vänta på pappa i norrtälje så jag kan åka ända fram till dörren (a)

Just nu sitter jag och tjockar massa godis (a) hihi kom så får ni smaka!!! Btw så har jag jätte tråkigt men måste nog ta och plugga lite så jag inte har några rester kvar när jag går ut på pratiken, och de är snart ju :O V.47 då säger jag hej då till rodengymnasiet för 8 veckor på praktik (Y) kommer bli underbart!  :D

nej och nu ska jag sätta igång med plugget då (n) men först så ska jag ta och kolla på ett avsnitt av min för nuvarande favorit serie "the big bang theory" (Y)
Puss på de!!!


HAHAHAHAHA!!!!

Åh jag vet vad jag vill ha när jag ska flytta hemifrån XD jag vill ha en sån som man viker kläder med! en som som han i klippet har XD Klockers!!

Och jag älskar ju serien!! såååååå klockren!!! HAHAHAHAH!!! <333


Kärlek till låten!<3


RSS 2.0